Rutava picka. Vrela majka

Ogroman kurac mrsava picka

Rutava picka

Da zaplesemo pitala me,moze,promjenila je muziku,svirao je neki sentis iz 80- tih,prisla mi je i zaplesali smo,mirisala na skupi parfem. Kad je vidjela moju kuburu,bila je to bas kubura,23 cm. Prisla mi je i stavila mi prst na usne,jel to znak sutnje rekao sam,je rekla je. Bitanga Pero je iskočio kroz prozor, čuo sam verglanje stojadina i potom zvuk u daljini. Jos smo kratko plesali i ljubili se,spustila je ruku i pocela lagano da mazi moj dignuti kurac. Živjeli smo na selu, desetak kilometara od grada. U nekom blagom strahu,stavio sam ruku na njenu nogu,bila je topla.

Nächster

Ogroman kurac mrsava picka

Rutava picka

Sise su joj kipjele, bradavice probijale kroz majicu. Ma nisam do tada nikada pomisljao na neke gluposti ili na neke dinastije. Polako je prosla prstima kroz moju vlaznu kosu. Sta kazes Zorane,palila je parket po kojem je hodala u stiklicama kao neke klompe. Jebavao sam je tako pet minuta,Vesna daj me zajasi,sjela je na kurac i pocela skakati,polako Vesna polako. Izvini Vesna sta si mislila kasnije o tome,u redu kasnije cemo pricati o tome rekla je.

Nächster

Ujna Vesna

Rutava picka

Uslijedio je muk, tišina… Ponovo sam zvonio, uporno ne dajući znak da ću prestati. Noć je bila lijepa, mjesečina, vidljivo kao usred dana. Stara je ječala, pristiskajući mu glavu, a onda odjednom skoči i kaže, svjetlo. Ona je osjetila moj glavić na stomaku, a ja njene sise na svojim grudima. Mlad,tvrd i debeo kurac u sebi. Pio je rakiju,pušio i dobacivao nešto majci. Kikotala se i šepurila ispred bitange.

Nächster

Ogroman kurac mrsava picka

Rutava picka

Drzali smo jos case sa vinom,koje smo spustili na stol. Uzela ga je u ruku i pocela jezikom lizati,vidim nije bas bila neka iskusna,gledala je filmove. Legao sam na zvono kao manijak, a potom sam nekoliko puta jako kucao po vratima. Ugasila je i nisam ih mogao više gledati, pretvorivši se sav u uho. Pozdravili smo se,Vesna je izgledala veoma izazovno,mini suknja i kosulja svilena,onako na stiklama odzvanjla je parketom,usula mi casu vina. I danas, dok jebem ženu često zamišljam svoju vrelu majku i evociram uspomene. Pocela je svrsavati,jaukala je,bila je van sebe.

Nächster

Vrela majka

Rutava picka

Jesil ikada spavao sa stariom zenom kao ja,nisam bas,znam. Okrenuo sam se na cesti i posao nazad,vjerujte isao sam a bilo mi je neprijatno. Pošao sam onako u gaćama do nje. Neznam zasto ali sam zastao i gledao je,bolje reci zinuo u nju,primjetila je,samo je pritvorila vrata. Mogul ga staviti u supak Vesna,joj Zorane nisam nikada to. Zorane bilo je predivno,uh velim pa ja sam jebao svoju ujnu,ma kakvu ujnu ma nismo skoro ni rod,daj molim te Zorane.

Nächster

Dlakava 35. god Obrenovac

Rutava picka

Usli smo u kucu bilo je vec pola jedan poslije podne,jako je bilo zagrijalo i vani i unutra a bogami i u meni isto. Srednjih godina 41-a god Farbala je kosu u plavo,vislja rastom obdarenih grudi,da bila je magnet traktorskih jahaca,koji su je pasli kao babina krava milija. Ustala je sa namjerom da me poljubi, zagrlila me jako. Hajde slobodno imamo vremena,samo oblaci i pokazi bice nam zabavno rekoh,otisla je,kad se vratila iz sobe u kostimu kad se nisam onesvjestio. Konacno se spustila na mokru plahtu.

Nächster

Vrela majka

Rutava picka

Hajde sad spavaj, pokušaj da zaspiš. Pa zar da ti dolazi onaj bitanga Pero. Ustala je i otišla do toaleta. Polako sam joj raskopcao rajf na suknji i poceo da je spustam dole gurajuci svoju ruku u njene gace. Izazovno sjela je preko puta mene.

Nächster