Håndlæsning københavn. Håndlæsning

Håndlæsning

Håndlæsning københavn

Hun har arbejdet professionelt med clairvoyance siden 1997 og har sin egen clairvoyanceskole. Aftenen foregår typisk på den måde, at Maya varierer sit arbejde ved at veksle mellem clairvoyante beskeder, kontakt til afdøde relationer og inspirationstale, alt efter det publikum som er til stede, og som er den store inspirationskilde til aftenens forløb. Indenfor clairvoyance kan alle problemstillinger tages op — eksempelvis job, familie, kærlighed til sig selv og andre, helbred og psyke. Du skal virkelig ville have sandheden om dig selv af vide. Jeg må sige at jeg har fået lyst til at lære mere og jeg kan varmt anbefale andre at lære fra Jan. Hvorfor fik hun disse diagnoser? Ydesvej 2-8 Telefon: 27516283 Email: Behandlingsformer: Reiki. Skriv informationerne om dit Skype navn eller dit tlf.

Nächster

Håndlæsning

Håndlæsning københavn

Han har interviewet omkring 40 af verdens førende forskere indenfor forskningen i sammenhængen mellem vores sind og vores krop. Det har været nemt og lige til, at gå til. Tag billederne i vinduet eller udenfor, så blir' de bedst. Mit mål er at tilbyde dig uhørt lave priser på uddannelse. Har du lyst til at få læst dine hænder, kan du se på kalenderen, hvor jeg kommer og hvornår, bestil tid på mail eller på tlf.

Nächster

Priser

Håndlæsning københavn

Bedste Hypnose terapeut uddannelse i 2020 Har du lyst til at hjælpe andre mennesker? Konsultation og arrangementer bookes på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Jeg skal både brug din højre og venstre håndflade. Jeg har den dag i dag ikke fortrudt en eneste gang, for jeg har udelukkende haft gode oplevelser. Op til 60 % billigere end fysiske skole uddannelser Søger du efter en grundig og anerkendt hypnose uddannelse, som du kan benytte til at starte din egen hypnosepraksis med på fuldtid eller ved siden af dit normale arbejde så skal du starte med denne hypnose grund uddannelse. Der er også mulighed for tolkning af blindtegninger og hændernes hemmeligheder. Er du et sted i dit liv, hvor du trænger til fornyelse, det være i forhold til dig selv eller andre, så er en håndlæsning et godt redskab til opnåelsen af dette. Du får kastet lys over dine muligheder, ressourcer og ikke mindst får du vejledning i forhold til opfyldelsen af dine ønsker nu, og for nærmeste fremtid.

Nächster

Håndlæser uddannelse i København

Håndlæsning københavn

Hun beder os om, at huske på og værdsætte vores feminine skønhed og sensualitet. Hvor meget betyder barndomstraumer eller vores plads i samfundshierarkiet for udvikling af sygdom? Det er vigtigt at det er et skarpt foto, men foto med mobilen plejer at være ok. Det har været en fantastisk oplevelse. Det er i denne ånd, jeg arbejder både som håndlæser og terapeut. Hun vil denne klarsynsaften med let humor og dybde kommunikere med den åndelige verden og videregive beskeder til publikummer.

Nächster

Karinna Damgård

Håndlæsning københavn

Jeg kanaliserer dig råt for usødet. Jeg betragter det som en fantastisk gave, at jeg med mine evner kan støtte mennesker i at finde vej gennem deres psykisk betingede udfordringer og hjælpe dem med at identificere deres personlige styrker og udviklingspotentialer. Så hvordan skal dit musikstykke være? Håndlæsninger eller håndtydning som nogle kalder det kommer bl. Her på online siden kan du lære alt om hypnose lige fra Grund, Advance og til Master hypnose niveau incl. Bagefter er du fornyet, ren og stærk. Medlemmer får refunderet det ½ af billetprisen ved fremvisning af betalt medlemskort. Visse annoncer vil for nogle kunne virke stødende.

Nächster

Priser

Håndlæsning københavn

Så i dag trækker jeg stikket ud. Og kan man — omvendt — tænke sig syg? Vigtigst af alt handler det om at turde at stå ved sig selv, sine ønsker og handle på nye positive impulser. Det allervigtigste er dog, at jeg selv sidder med foden på speederen, selv kan bestemme farten og selv kan trække i håndbremsen, hvis det går for stærkt. Lad vores dygtige og erfarne håndlæser gå på opdagelse i jeres hænder og se hvad de gemmer på. Ved udeblivelse betales beløbet ikke tilbage. Jeg tilbyder Reiki, Terapi , Chakra balancering - reiki, krystaller, essentielle olier.

Nächster

Håndlæsning

Håndlæsning københavn

Jeg healer dig med krystaller, hertz lyde og dufte. Karinna Damgård er en stærk clairvoyant, der evner spirituel business rådgivning, clairvoyance, klarsyn, fjernhealing, kanalisering, og Inkahealing. Hvis der har været noget jeg var i tvivl om, så sendte jeg en mail og fik svar indenfor et par timer. Man kan stille 3 konkrete spørgsmål. Hvis ikke, så fyld det ud… med ingenting. . Hvad skulle det gøre godt for? Som nævnt ovenfor arbejder jeg både som claivoyant, medie og healer.

Nächster

Håndlæsning, Clairvoyance, Reiki

Håndlæsning københavn

Denne kontakt kan derfor være det mest healende i en sorg process. Vibrationernes svingninger fra krystallerne og lydene går ind i dine vibrationer og arbejder på at I svinger ens. Eller årsagen til at vores hjerte-kar-system tager skade af at have konfliktfyldte ægteskaber? Vi har alle noget med os ved fødslen, vi får noget med os i opvæksten, og vi erfarer noget som unge og voksne i kraft af vore valg. Mit navn er Anne Marie Danefeldt, jeg er Håndlæser, det har været min fuldtidsbeskæftielse i over 25 år. Herhjemme som en gennemgående figur i en lang række tv-udsendelser er Marion en klasse for sig.

Nächster