Conectare facebook. Folosiți Contul Google pentru a vă conecta la alte site

Crearea unui cont nou pe Facebook

Conectare facebook

Problema e cand mi-a cerut datele eu i-am trimis din intamplare o poza dea mea dar nu o poza cu datele mele personale. Cei de la Facebook ne cer acte de identitate, permis de conducere etc. Am creat o pagina de profil si legat de acest profil, am creat o pagina oficiala. Cu ocazia asta am aflat că există și un dashbord la care ai acces când aștepți răspuns de la Facebook. . Ma poate ajuta cineva sa imi spuna ce se intampla? See also- Possible solutions for Facebook authentication failed Check connection It may sound little silly but whenever you are facing Facebook Authentication Failed error, first you should check the internet connection. Imi cere sa imi confirm varsta,insa eu nu am varsta reala pentru ca mi se pare o prostie ca cei nu stiu cate sute de prieteni virtuali pe care ii am sa o stie si ei.

Nächster

Folosiți Contul Google pentru a vă conecta la alte site

Conectare facebook

Apasă aici pentru a schimba parola. As avea o întrebare: unde ai reușit sa le trimiți mail celor de la facebook și ce act de identitate ai folosit pentru deblocarea contului. Orele au trecut, eu am început să mă simt din ce în ce mai izolată… până m-am hotărât că mai bine fac ceva util decât să tot dau refresh la mail. Speram să primesc un răspuns pe loc sau măcar să-mi pot accesa contul până hotărăsc ei ce se întâmplă. In concluzie nu vreau să am cont de fb cu numele real, doar porecla dupa care ma cunoaște lumea, îmi voi crea mereu alte conturi că nu mă deranjează… Am aceeasi problema pe care ați intampinat-o si dvs. M-am gândit că e ok să le explic că nu folosesc o altă identitate, dimpotrivă, majoritatea persoanelor mă cunosc ca Victoria Giorgiana și nu-mi știu numele de familie. Cum nu ai dat datele tale… nu cred ca o sa-ti recuperezi contul Acum câteva săptămâni cineva a încercat să îmi acceseze contul de Facebook, eu am contul pe securitate și am primit notificare, evident eu am spus că nu sunt eu.

Nächster

Verificarea identității pe Facebook. Cum poți obține din nou acces la profilul tău de Facebook » Pretty Tech

Conectare facebook

I had to try again and to report it because it obviously kept kicking me out. I can only post if I have a pic or share a post. Dacă nu ai solicitat o parolă nouă, anunţă-ne. Nu avem ce sa le trimitem pentru ca nu suntem persoane fizice. Bineinteles, ca le-am trimis un document cu numele meu real, neputand sa dovedesc ca cei mai multi ma cunosteau sub nickname-ul poreclei.

Nächster

Verificarea identității pe Facebook. Cum poți obține din nou acces la profilul tău de Facebook » Pretty Tech

Conectare facebook

Vă mulțumim Din păcate, nu veți putea să vă accesați contul în timp ce revizuiți aceste noi documente. Eu ma logam cu nr de telefon sau o veche adresa de mail dar pe care nu o mai pot accesa sa vad daca mi-au trimis vreun raspuns,Am aceasta problema de o luna de zile nu imi pot accesa contul si am tot dat report la facebook dar fara vreo solutie. Mare mi-a fost surprinderea când am vazut că nu se întâmplă nimic, doar mi-au mulțumit că am încărcat imaginea și mi-au zis că mă contactează ei dacă mai au nevoie de ceva… Bun, dar dacă eu am nevoie să-mi accesez profil? Daca imi spui exact ce scrie cand incerci sa te conectezi, pot sa iti spun care este problema. Mai exact mi-au cerut o poza cu actul si bineinteles ca am luat-o ca pe o glumă si am trimis o poza oarecare care nu avea legatura cu actele aprobate de ei. Facebook am rasp la acest email nimic Salut Adryan C, Am primit o cerere de resetare a parolei tale de Facebook. După înscriere, trebuie să confirmaţi adresa de e-mail sau numărul de telefon.

Nächster

Verificarea identității pe Facebook. Cum poți obține din nou acces la profilul tău de Facebook » Pretty Tech

Conectare facebook

Am fost la Vodafone, mi am recăpătat numărul, dar codul tot nu îl primesc. Nu știu ce pot face in acest caz, mă puteți ajuta va rog din suflet? Variantele fiind schimbarea numelui meu cu numele complet, inclusiv cel de familie, sau să-mi lase cele două prenume ca până acum — Victoria Giorgiana. But for few months a large number of users are facing Facebook Authentication Failed error. Normal eu primesc un cod format din 6 numere, dar eu mi am schimbat numărul de telefon și nu am putut sa mai primesc codul. Buna am si eu o problema, nu ma mai pot loga, am vrut sa transform profilul in pagina si mi au trim un cod de securitate pe un nr pe care nu il mai am, si nu pot accesa pana nu bag acel cod pe care nu am de unde sa il iau.

Nächster

Verificarea identității pe Facebook. Cum poți obține din nou acces la profilul tău de Facebook » Pretty Tech

Conectare facebook

Reinstall the Facebook app If both the above steps do not work to fix Facebook Authentication Failed error then uninstall the Facebook app. Același răpus : din păcate nu îti poti accesa contu pana când verificam aceste. Se pare, ca unii utilizatori, au fost deranjati de acest lucru, dat fiind faptul ca mi-a fost raportat contul, iar imediat Facebook mi-a cerut toate datele. Vezi ca sigur ai primit un mail de la ei care iti explica ce ai facut deci nu am decat sa astept,ma gandesc. Please log in again to continue. Am trimis foarte multe link-uri Întâmpin și eu aceeași problema ca tine și de câteva zile fac eforturi mari pentru a reintra in posesia contului, dar in zadar. Dacă aș trece numele de familie și un singur prenume, abia atunci o să par o altă persoană și amicii nu m-ar găsi la fel de ușor.

Nächster